EKODIÁR

"JÁRJUNK EGY LÉPÉSSEL A KÓROKOZÓK ELŐTT!"

ÁLLATAINK EGÉSZSÉGE HÍRLEVELEK

Ha az alábbi űrlap kitöltésével feliratkozik hírleveleinkre, akkor rendszeresen kap olyan információs leveleket tőlünk, melyben a Természetes megoldások alkalmazásáról szerezhet hasznos ismereteket. Megtudhatja, hogy hogyan valósítható meg a méreg- és gyógyszermentes állattartás, állatnevelés, mind a haszonállatok, mind pedig a kedvtelésből tartott állataink körében.

Feliratkozást követően ajándékként, ingyenesen letöltheti E-könyvünket!

Vezetéknév
Keresztnév
E-mail
A feliratkozás önkéntes. Az E-mail címet nem adjuk ki másnak. Bármikor le lehet iratkozni.

További tematikus hírleveleinkkel is megismerkedhet >>IDE<< kattintva. Ezek az írásaink TERMÉSZETES MEGOLDÁSAINK további megvalósulásaival kapcsolatos ismereteket juttatják el Önhöz. Így informálódhat a méregmentes penészmentesítésről, a gyógyszer- és méregmentes méhészkedésről, ill. halgazdálkodásról. Feliratkozhat valamennyi témára, vagy választhat érdeklődési körének megfelelően.

 

Hírleveleinkre feliratkozva hozzájárul ahhoz, hogy időközönként információs leveleket küldjünk Önnek a megadott E-mail címére. A közérdekű hasznos információk közlése mellett sor kerülhet marketing tartalmú levelek, ajánlatok küldésére is, melyek során a levelekből megszerzett tudás gyakorlati megvalósításáról, a természetes megoldások lehetőségeiről értesülhet. Adatait csak a fenti célok érdekében használjuk, harmadik fél számára nem adjuk ki. A feliratkozás önkéntes, és bármikor le lehet iratkozni, ami az adatok törlésével jár.